Beleving Schlagerfestival 2024

Terug naar overzicht
Beleving Schlagerfestival 2024


AR Experience

Op Het Schlagerfestival zal je bij het binnenkomen een grote photobooth spotten in de gang tussen de arena en de expo. Jullie kunnen nu zelf de achtergrond en de artiest(en) kiezen waar jullie op de foto mee gaan! Onze medewerkers staan ook klaar om jullie hierbij stap voor stap te ondersteunen.

Hippiebus

Wandel naar de expo (bij het binnenkomen aan de rechterkant) en naast de kamelenrace vind je de hippiebus terug. Poseer in outfit met al je vrienden, post hem op sociale media en maak al de Facebookvrienden die er niet bij zijn jaloers.

Niet in outfit naar het festival gekomen? Geen zorgen! Aan de ingang van het gebouw kan je de merchandise-stand vinden. Hier zijn verschillende attributen te koop om jouw outfit nog spectaculairder te maken.

Kamelenrace - sponsored by Het Belang van Limburg

Ga de uitdaging aan! En speel tegen je vrienden op een oldscool kamelenrace. De winnaar krijgt een drankkaartje 😎 (tot zolang de voorraad strekt).

Schlagercafé

In samenwerking met de Versuz komt er een DJ de pre/afterparty verzorgen zodat jullie al feestend in en uit het festival dansen.

  • Vrijdag 22 maart 2024: DJ Brian
  • Zaterdag 23 maart 2024: Jerrooo
  • Zondag 24 maart 2024: Michael More

Toeternietoe

Toeternietoe Hasselt is DE sfeerband van Limburg en ver daar buiten. Ze zijn erg gegeerd op bierfeesten, wijnfeesten, jeneverfeesten of gewoon alles waar gefeest wordt. Ook zie je ze vaak op loopwedstrijden of bradderieën. De 20 koppige plezante fanfare bestaat intussen 25 jaar ontvangt jullie met veel enthousiasme op Het Schlagerfestival. Op zaterdag en zondag zullen ze de inkom opfleuren met muziek.

Beleving Schlagerfestival 2024
Beleving Schlagerfestival 2024
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie