Peace and Love tijdens spotopnames van Flower Power-editie van Het Schlagerfestival
Afgelopen maandag, 28 augustus 2023, leek het even alsof de line-up van Het Schlagerfestivalruim 50 jaar terug de tijd in ging. Daar hadden artiesten Lindsay, Christoff, Kürt Rogiers, De Romeo’s en Sasha, Raf Van Brussel en Bart Kaëll echter een goede reden voor.
Herbeleef in foto's editie 2023
Bekijk hier de foto's van artiesten en publiek editie 2023
Het Schlagerfestival kondigt in 2024 de Flower power editie aan op 22, 23 en 24 maart.
Voor de 17de editie wordt de kaart getrokken van de ‘Flower power'. Eén van de succesfactoren van Het Schlagerfestival zijn de gevestigde, muzikale waarden. Met De Romeo’s, Sam Gooris en Lindsay is een feest verzekerd.
Stan Van Samang debuteert op Het Schlagerfestival!
Gastheer Kürt Rogiers mag nog een extra artiest aankondigen, want de organisatoren zorgen voor een extra grote kers op de taart met Het Schlagerfestival-debuut van zanger en acteur Stan Van Samang, bekend van o.a. ‘Scars’, ‘Een Ster’ en ‘Goeiemorgend, goeiendag’.
Kürt Rogiers en Luc Steeno krijgen een Schlagerfestival-ster op de Walk of Fame
Twee extra sterren op onze ⭐️ Walk of Fame ⭐️ aan de Trixxo Arena in Hasselt! Kürt Rogiers & Luc Steeno hebben meer dan 5x op ons podium gestaan én zijn ook dit jaar present 😍 #schlager2023 #trixxoarena
Sergio en Kürt Rogiers komen naar Hasselt
Willy Sommers, Christoff, Luc Steeno, Laura Lynn, Yves Segers, Die Schnappers, Lisa del Bo én De Romeo’s, het kruim van de Vlaamse showbizz, krijgt ook nog het gezelschap van publiekslievelingen Sergio en Kürt Rogiers. De eerste zorgt voor het extra muzikale vuurwerk en de laatste neemt als gastheer opnieuw de presentaties voor zijn rekening.
Rolschaatsende Christoff, Yves Segers, Luc Steeno en Matthias Lens warmden met Lisa del Bo, Willy Sommers en Laura Lynn op voor Het Schlagerfestival 2023.
Eind maart 2023 zijn ze in de Hasseltse Trixxo Arena allemaal van de partij op de 16de editie van Het Schlagerfestival, maar ondertussen trokken Christoff, Yves Segers, Willy Sommers, Laura Lynn, Matthias Lens, Luc Steeno én Lisa del Bo naar het indoor rolschaatspark Rollerland in Aalst.
Foto's zomereditie Middelkerke
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli vond de tweede zomereditie plaats in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Bekijk hier enkele foto's.
Uitstel naar 2023
Vanwege het ontbreken van duidelijkheid voor events volgende maand zien we ons genoodzaakt om onze editie in Hasselt een jaartje uit te stellen 😢.
Extra namen op de affiche van het 16de Schlagerfestival
Na de kermis- en feest-editie, trekken de organisatoren volgend jaar de kaart van glitter en glamour. Laura Lynn, Willy Sommers, De Romeo’s en Christoff zijn opnieuw van de partij, net als hun collega Luc Steeno, Yves Segers zowel solo als met Die Schnappers-collega Matthias Lens én de zingende nachtegaal Lisa del Bo.
We kijken al uit naar het tweede weekend!
Wow! Wat was dat Hasselt! Komend weekend maken we ons op voor het tweede weekend.
Het Schlagerfestival houdt Glitter & Glamour editie in 2022
Vanaf eind maart kan er weer luidkeels meegezongen worden met tal van tophits van oa. Lisa Del Bo, Luc Steeno, Willy Sommers, Christoff en Laura Lynn.
Ben je op zoek naar meer informatie over het komende Schlagerfestival in oktober in Hasselt?
🥳 WE GAAN WEER SCHLAGEREN! 🥳
Het verlossende nieuws kwam dat er opnieuw mag gefeest worden! We mogen én gaan dus weer Schlageren in de Trixxo Arena (nieuwe naam!) in Hasselt!
Wat'n feest was dat in Middelkerke!
Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli vond de allereerste zomereditie plaats!
Verjaardagsfeest wordt tweede keer verplaatst
De extra feestelijke jubileumeditie werd als gevolg van de huidige gezondheidscrisis noodgedwongen met een jaar uitgesteld. En ook die komt eind maart nog te vroeg. De editie in Hasselt wordt daarom voor een tweede keer verplaatst naar 22-23-24 & 29-30 oktober 2021. Ticketkopers krijgen hier bericht over via Tele Ticket Service.
Het Schlagerfestival krijgt zomereditie in Middelkerke
Het team dat elk jaar instaat voor de programmatie en organisatie van het enige echte Schlagerfestival in Ethias Arena Hasselt is achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen van de allereerste zomereditie op zaterdag 17 juli in de tijdelijke Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.
Beluister onze playlist in Spotify
Bereid je voor op Het Schlagerfestival en luister al naar de grootste hits van onze artiesten!
Verjaardagsfeest verplaatst naar 2021
Meer dan 55 000 mensen stonden te popelen om van de 15de editie van Het Schlagerfestival een fantastisch feest te maken. Één microscopisch klein virus heeft er helaas anders over beslist. Tengevolge van het verbod op grote indoor evenementen kan dit verjaardagsfeest niet doorgaan zoals gepland.
Willy Sommers en Wim & Charles komen meevieren
Volgend jaar kan je op 27, 28, 29 maart en 4 april terecht in de Hasseltse Ethias Arena voor de 15de verjaardag van Het Schlagerfestival. Na de aankondigingen van Raymond van het Groenewoud, De Romeo’s, Laura Lynn, Christoff en Jan Smit, zijn én Willy Sommers én Wim & Charles opnieuw van de partij.
Walk of Fame aan de Ethias Arena
De allereerste sterren op onze Walk of Fame aan Ethias Arena in Hasselt! Allemaal hebben ze minstens 5x op ons podium gestaan én zijn ze ook dit jaar present #schlager2020 #ethiasarena
Yves Segers en Bart Kaëll toegevoegd aan de line-up!
Naast Luc Appermont als presentator worden ook publiekslievelingen Bart Kaëll en Yves Segers toegevoegd aan de line-up in Hasselt.
Luc Appermont vervangt Kurt Rogiers als presentator
“Ik vind het een hele eer dat ze mij hiervoor gevraagd hebben. Ik ken het festival, want ik ben er al een aantal keren te gast geweest als Bart op het podium stond. Wat mij bijzonder charmeert is de unieke sfeer. Mensen komen om samen te genieten en zingen luidkeels mee tijdens de optredens. Net als Kürt (Rogiers) vind ik het fijn dat je als presentator de mensen kan verrassen. Samen met alle artiesten willen we hen een unieke feestavond bezorgen.”, zegt Luc Appermont enthousiast.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie