Het Schlagerfestival krijgt zomereditie in Middelkerke
Het team dat elk jaar instaat voor de programmatie en organisatie van het enige echte Schlagerfestival in Ethias Arena Hasselt is achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen van de allereerste zomereditie op zaterdag 17 juli in de tijdelijke Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.
Beluister onze playlist in Spotify
Bereid je voor op Het Schlagerfestival en luister al naar de grootste hits van onze artiesten!
Verjaardagsfeest verplaatst naar 2021
Meer dan 55 000 mensen stonden te popelen om van de 15de editie van Het Schlagerfestival een fantastisch feest te maken. Één microscopisch klein virus heeft er helaas anders over beslist. Tengevolge van het verbod op grote indoor evenementen kan dit verjaardagsfeest niet doorgaan zoals gepland.
Willy Sommers en Wim & Charles komen meevieren
Volgend jaar kan je op 27, 28, 29 maart en 4 april terecht in de Hasseltse Ethias Arena voor de 15de verjaardag van Het Schlagerfestival. Na de aankondigingen van Raymond van het Groenewoud, De Romeo’s, Laura Lynn, Christoff en Jan Smit, zijn én Willy Sommers én Wim & Charles opnieuw van de partij.
Walk of Fame aan de Ethias Arena
De allereerste sterren op onze Walk of Fame aan Ethias Arena in Hasselt! Allemaal hebben ze minstens 5x op ons podium gestaan én zijn ze ook dit jaar present #schlager2020 #ethiasarena
Yves Segers en Bart Kaëll toegevoegd aan de line-up!
Naast Luc Appermont als presentator worden ook publiekslievelingen Bart Kaëll en Yves Segers toegevoegd aan de line-up in Hasselt.
Luc Appermont vervangt Kurt Rogiers als presentator
“Ik vind het een hele eer dat ze mij hiervoor gevraagd hebben. Ik ken het festival, want ik ben er al een aantal keren te gast geweest als Bart op het podium stond. Wat mij bijzonder charmeert is de unieke sfeer. Mensen komen om samen te genieten en zingen luidkeels mee tijdens de optredens. Net als Kürt (Rogiers) vind ik het fijn dat je als presentator de mensen kan verrassen. Samen met alle artiesten willen we hen een unieke feestavond bezorgen.”, zegt Luc Appermont enthousiast.
12
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie